FatCow : Η πιο δυναμική εταιρία web hosting

2012-12-07 10:32

 Γιατί FatCow;  Γιατί έχει σχεδιαστεί από την αρχή να είναι μια διαφορετική εναλλακτική λύση στο Web hosting. Στόχος μας είναι η ικανοποίησης των πελατών μας και η διαρκής υποστήριξη. Αποφασίσαμε ότι μια απλούστερη, πιο φιλική προς τον πελάτη προσέγγιση είναι απαραίτητη.

 

Η FatCow γεννήθηκε το 1998 και από τότε έχει γράψει ιστορία. Έχουμε μεγαλώσει την εταιρεία μας με μια ειδική ομάδα από ταλαντούχους και έχουμε  επικεντρωθεί στην παροχή καλύτερης τιμής και  στο μικρό επαγγελματία χρήστη. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κάνουμε τις υπηρεσίες εύκολες στην  χρήση και το πιο σημαντικό να παρέχουν πραγματική επιχειρηματική αξία. Και ναι, θα θέλαμε να διασκεδάσετε και το κάνουμε.

 

Για να απλοποιηθεί η απόκτηση προσωπικής ή μικρής ιστοσελίδας της επιχείρησής σας  στο διαδίκτυο, δημιουργήσαμε μια πρωτοπόρα υπηρεσία και  μία φιλοσοφία τιμής-αξίας. Η FatCow Web hosting  έχει σχέδιο  για όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να χαράξετε τη δική σας στρατηγική.

Αν ένα πλήρες σχέδιο φιλοξενίας είναι λίγο περισσότερο από ό, τι ψάχνετε, το σχέδιο MiniMoo μας θα μπορούσε να ταιριάζει ακριβώς στο δικό σας πλάνο. Δημιουργήσαμε το MiniMoo ως ένας τρόπο για να ξεκινήσετε στο διαδίκτυο, με ένα όνομα τομέα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να κατοχυρώσετε τον δικό σας ιστοχώρο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα γενικό πλαίσιο κατασκευής ιστοσελίδας μέχρι να είστε έτοιμοι για ένα πλήρες προϊόν φιλοξενίας, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μας SiteDelux για να φτιάξετε την δική σας ιστοσελίδα.

Το MiniMoo είναι ιδανικό αν τώρα ξεκινάτε την επιχείρησή σας ή χρειάζεστε μια κράτηση θέσης ώστε να μπορέσετε αργότερα να κάνετε χρήση του τομέα.

Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα επαγγελματικά πλάνα τα οποία εξατομικεύονται με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας και σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής ενός πακέτου web hosting, που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Δείτε στα παρακάτω βίντεο μερικά από τα επαγγελαμτικά εργαλεία που σας παρέχει η FatCow, για την δημιουργία της δική σας ιστοσελίδας, την οποία θα διαμορφώνεται όπως θέλετε και θα την διαχειρίζεστε μόνο εσείς.

 

 


Drag & Drop Site Builder by FatCow

 

 


Easy WordPress Installation with FatCow

 

 

affiliate_link