Σχετικά με μας

 

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που λατρεύουμε την πληροφορική και το ίντερνετ. Επι σειρά 7 ετών ασχολούμαστε με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων,με σχεδιασμό διαφημιστικών banners,επαγγελματικών καρτών,logo κ.α.

Στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστά όλα εκείνα τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τον κάτοχο ενός blog ή μιας ιστοσελίδας, ώστε να την καταστήσει χρηστική αφενός, αφετέρου δε προβεβλημένη , με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Θα μας απασχολήσουν επίσης, καινοτόμες ιδέες δημιουργίας εισοδήματος και ειδικά για τους κατόχους ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, μεταπώληση προϊόντων,affiliates και πολλοί άλλοι τρόποι απόκτησης ή εξοικονόμησης χρημάτων. Πρώτη προτεραιότητα δίνουμε σε ανοιχτούς κώδικες και σε ελεύθερο λογισμικό καθώς και σε δωρεάν προγράμματα και κατόπιν σε συμφέρουσες προσφορές (όταν δεν υφίσταται δωρεάν προϊόν).

Ευελπιστούμε,με τις γνώσεις μας και το μεράκι μας να σας ικανοποιήσουμε και να μας επισκέπτεσθε συχνά.

 

Η ομάδα Keywords4

Οι χρήστες μας

 https://tzampa.webnode.com/ 

https://2b4u.forumj.biz

https://4uall4free.wordpress.com/

https://cyber54.blogspot.com/

https://ioannis-mavroudis.blogspot.com/

https://the-best-deals4u.blogspot.com/

https://cooljohny4money.blogspot.com/

https://www.1supertravel.com/index.html

https://www.hosting4u.herobo.com/

https://moneyboost.pblogs.gr/

https://papajo.pblogs.gr/

 


 


Ιστορικό του project

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με ελεύθερους κώδικες το 2005 για το χτίσιμο των ιστοσελίδων και μας δημιουργήθηκε η ιδέα να μοιραστούμε και με άλλους χρήστες του διαδικτύου, τις γνώσεις μας σχετικά με δωρεάν λογισμικό, προγράμματα(software) και διάφορες εφαρμογές για blogs,ιστοσελίδες ή για το pc.

Ακόμη και καινοτόμες ιδέες για δημιουργία εισοδήματος, χαμηλού ρίσκου και με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας τις διαδίδουμε και μάλιστα δωρεάν.