Νέες προσφορές από την WIND.

2012-03-22 02:50

 

 

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Μέσα στα 18 χρόνια λειτουργίας της, η WIND έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και έχει παρουσιάσει καινοτομικά προϊόντα που έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην επικοινωνία.

Σήμερα είναι η μόνη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet στους πελάτες της.

Η WIND σε αριθμούς:

  • 4 εκατομμύρια πελάτες κινητής & σταθερής τηλεφωνίας
  • 100% κάλυψη στην κινητή τηλεφωνία
  • 1ο ενιαίο δίκτυο Κινητής, Σταθερής & Internet επικοινωνίας στην Ελλάδα

Το ενιαίο δίκτυο της WIND βασίζεται σε μία ενιαία αρχιτεκτονική, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την αξιοπιστία και την απλότητα. Με την ενιαία αυτή υποδομή, είναι πλέον η μόνη ελληνική εταιρεία που προσφέρει Κινητή, Σταθερή και Internet σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, από ένα σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης και με έναν λογαριασμό!

Διαθέτει επίσης, εκτός του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ηλεκτρονικό κατάστημα για online αγορές και εξελιγμένες υπηρεσίες όπως η υπηρεσία ebill, ενώ συνεχώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνδρομητών της.